Onze ICT-kennis helpt jou verder

Stel je voor. Een ICT-specialist met jarenlange ervaring. Die geen uitdaging uit de weg gaat en jou bijstaat, ook bij het adviseren over en het aansluiten van complexe automatiseringssystemen; dát is JTR Services. Onze ervaring en kennis, met een specialisatie in Microsoftnetwerken, heeft er voor gezorgd dat wij jou op veel vlakken van ICT kunnen helpen. Net als we dat al voor veel andere klanten deden.

Of het nu gaat om het opzetten en/of onderhouden van eenvoudige of complexe netwerken tot het opstellen en uitvoeren van een compleet automatiseringsplan, wij zijn er voor je. Altijd. We denken met je mee, houden van korte lijnen en stellen zo jouw wensen centraal. Daarnaast weten wij 99% van de storingen direct op te lossen, óók als de fout is ontstaan vanuit systemen of apparatuur geleverd door derden. Moeten we daarvoor contact leggen met andere partijen? Ook dat is geen probleem. Ons doel is jou met onze ICT-kennis verder helpen en daar pluk jij de voordelen van!

Samen richten we jouw organisatie zo efficiënter in op het gebied van ICT. En doordat we ook refurbished printers en multifunctionals leveren bieden we je een totaaloplossing. Dat is de service waar JTR voor staat.

Offerte aanvragen
Heeft uw vragen?
Rob helpt je graag verder!

Een greep uit onze referenties

Sedert enkele jaren maken wij gebruik van de expertise van JTR. Dit naar volle tevredenheid. Zij hebben ons ICT netwerk naar een stabiel en prettig werkend niveau gebracht. De response tijd op een eventuele storing is zeer kort. Oplossingen zijn ook op korte termijn voorhanden. Dit is in onze branche cruciaal.
Al met al een aanrader.

Erik Bank
Davit Services Holland BV
Bekijk meer referenties