Onderhoud en reparatie van multifunctionals en printers

99% van de storingen van multifunctionals en printers verhelpen wij gewoon op locatie

Bij de aanschaf van een nieuwe (refurbished) printer of multifunctional is het fijn als je er geen omkijken naar hebt. Hiervoor bieden onze onderhoudscontracten de uitkomst. Dat is printen voor een vast bedrag per afdruk, altijd voldoende toners op voorraad en dat zónder voorrijkosten, arbeidskosten of kosten voor onderdelen. Oftewel: behalve papier is bij onze onderhoudscontracten alles inbegrepen! Daarnaast staan wij altijd voor je klaar, mochten er problemen zijn met jouw printer of multifunctional. Wij zijn zo snel mogelijk ter plaatse voor het oplossen van de storing.

Wij gaan pas als de multifunctional of printer weer werkt

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van ICT. Samen met jouw netwerkbeheerder of extern ICT-bedrijf verbinden we de nieuwe printer of multifunctional met het netwerk en stellen we alles naar wens in. Wij lopen pas de deur uit als we er zeker van zijn dat alles werkt en dat jij snapt, hoé alles werkt.

Direct contact met de monteur

Heb je onverwachts toch pech met je nieuwe printer of multifunctional? Dan is één belletje naar ons kantoor voldoende. Bij ons krijg je altijd direct een monteur aan de lijn die jou ongetwijfeld verder kan helpen.

Onderhoud en service voor partners

Ook voor onze partners bieden wij onderhoud- en servicecontracten. Wij houden ons graag bezig met de multifunctionals of printers van jouw klanten, zodat jij je op jouw corebusiness kunt focussen.

Multifunctionals of printers die niet door ons geleverd zijn

Heb jij een printer of multifunctional die niet door ons geleverd is, maar wel een reparatie- of onderhoudsbeurt kan gebruiken? Ook hierin vind je in ons de juiste partner. Wij zijn gespecialiseerd in multifunctionals of printers van Ricoh, Sharp en HP, maar kunnen ook met andere merken uitstekend uit de voeten.

Offerte aanvragen
Heeft uw vragen?
Rick helpt je graag verder!

Een greep uit onze referenties

JTR is al jaren onze leverancier voor print en scan apparatuur.
Bij storing komen ze snel aan huis en lossen het probleem vakkundig op. Ook onderhoud aan apparaten gebeurt op locatie. Na plaatsing van nieuwe apparaten wordt er duidelijk samen stap voor stap de werking van nieuwe apparaten door genomen.
Geen gedoe met gebruiksaanwijzingen. Echt top.

Michelle Besselink
Besselink Electro Import bv
Bekijk meer referenties