Een greep uit onze referenties

Ons portfolio is breed en uiteenlopend, net als onze klanten en de projecten waar we aan werken. Het maakt ons tot wie wij zijn en wat we kunnen. We laten daarom graag onze klanten voor ons spreken. Dat zegt álles.

JTR is al jaren onze leverancier voor print en scan apparatuur.
Bij storing komen ze snel aan huis en lossen het probleem vakkundig op. Ook onderhoud aan apparaten gebeurt op locatie. Na plaatsing van nieuwe apparaten wordt er duidelijk samen stap voor stap de werking van nieuwe apparaten door genomen.
Geen gedoe met gebruiksaanwijzingen. Echt top.

Michelle Besselink
Besselink Electro Import bv
Categorie :  Printers

Sedert enkele jaren maken wij gebruik van de expertise van JTR. Dit naar volle tevredenheid. Zij hebben ons ICT netwerk naar een stabiel en prettig werkend niveau gebracht. De response tijd op een eventuele storing is zeer kort. Oplossingen zijn ook op korte termijn voorhanden. Dit is in onze branche cruciaal.
Al met al een aanrader.

Erik Bank
Davit Services Holland BV
Categorie :  ICT  Printers

Sinds vele jaren maken wij gebruik van de diensten van JTR Services B.V. De diensten die wij afnemen zijn het volledige ICT beheer en het onderhoud (en levering) van multifunctional printers.  JTR Services B.V. beschikt over een zeer grote mate van professionaliteit en kennis, is zeer flexibel en staat altijd voor ons klaar wanneer we ze nodig hebben.

Wij kunnen ons geen betere partner wensen!

Fedor Teunissen
Belastingadviesbureau Teunissen B.V.
Categorie :  ICT  Printers

Al zo’n 15 jaar maken wij gebruik van de diensten van JTR Services. En daar prijs ik me nog steeds gelukkig mee. Ze staan er namelijk altijd, werkelijk altijd, als je ze nodig hebt, en dat tegen een prijs waar je nog blij van wordt ook. Bovendien denken ze ook nog eens met je mee en heb je een probleem dan lossen ze dat ook écht voor je op, zowel op ICT-gebied als wat betreft je printapparatuur. Beter en vriendelijker kun je je het niet wensen: JTR Services levert echte kwaliteit en service!

Jan Daniels
Daniels Advocatuur
Categorie :  ICT  Printers

JTR-services uit Duiven (Arnhem) heeft de Hanzehof ontzorgt op het gebied van ICT.

Zorgvuldig in de voorbereiding en analyse. Gewezen op onverwachte zaken en binnen 3 maanden waren we weer binnen een nieuwe ICT omgeving op niveau en voorbereidt op de toekomst.

JTR-services adviseert, denkt mee en zoekt naar geschikte en realistische oplossingen en is eerlijk in haar advies niet alleen in de aanloopfase maar vooral ook in de aftersales. Prettige samenwerking.

 Juni 2020
Walter van Elteren ,
Algemeen bedrijfsleider,
Hanzehof theater te Zutphen

Walter van Elteren
Hanzehof theater te Zutphen
Categorie :  ICT  Printers

De samenwerking met JTR Services B.V. was er al toen ik de zaak overnam van mijn familie dus we doen nu al heel wat jaren zaken met hun.

Ze leveren de Multifunctional printers op onze kantoren en denken altijd goed mee over wat nodig is en de kosten.

Op ICT gebied hebben ze ons altijd top geholpen. Vaak wel wat uitdagende klussen gehad hier maar ook dan denken ze goed mee over wat verstandig is en over de kosten.

Ook keer een virus aanval gehad en daar hebben ze ons toen goed mee uit de brand geholpen.

Tot nu toe altijd goede en snelle service gewend. Wij kunnen ze zeker aanraden!

Jerry Kers
Glasindustrie La Paloma B.V.
Categorie :  ICT  Printers