Refurbished multifunctionals en printers

Een refurbished multifunctional of printer met een spiksplinternieuw gevoel

Als ondernemer sta je bij de aanschaf van een nieuwe multifunctional of printer voor veel vragen. Hoeveel afdrukken ga je per kwartaal maken? Welke machine sluit het beste aan op de wensen van jouw medewerkers? En niet onbelangrijk: wat gaat de nieuwe printer of multifunctional kosten? Een refurbished multifunctional is vaak de beste oplossing.

De beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs met een refurbished multifunctional of printer

Door te kiezen voor een refurbished multifunctional of printer van JTR services ben je niet alleen goedkoper uit, maar ook verzekerd van de beste kwaliteit. Want onze multifunctionals en printers gaan pas weer de deur uit als ze compleet gereinigd en geüpdatet zijn. Ze zijn weer als nieuw! Wil je er helemaal geen omkijken meer naar hebben? Dan bieden onze onderhoudscontracten een uitkomst.

Volledige garantie op uw multifunctionals met een onderhoudscontract

Op al onze refurbished printers en multifunctionals zit levenslang garantie in combinatie met een onderhoudscontract. Zo kan jij er gegarandeerd voor jaren tegenaan! Bij een storing of defect onderdeel zijn wij binnen mum van tijd bij je om het probleem op te lossen. En wist je dat wij 99% van de storingen verhelpen op locatie? Dat betekent: geen gesleep met leenprinters én altijd snel een oplossing. Dat noemen wij nu service!

Wat is nu het verschil tussen een kopieerapparaat, printer en een multifunctional?

Een multifunctional combineert de specifieke functies van een kopieerapparaat, printer, een scanner etc. Op kantoor is een kopieerapparaat alleen vaak niet voldoende. Printen, scannen, verbinden met het netwerk zijn vaak vereist. De multifuntional is vaak de beste oplossing voor op kantoor. In ons brede assortiment van multifunctionals kun je kiezen uit verschillende opties, die aansluiten bij jouw specifieke wensen.

Offerte aanvragen

Een greep uit onze referenties

JTR is al jaren onze leverancier voor print en scan apparatuur.
Bij storing komen ze snel aan huis en lossen het probleem vakkundig op. Ook onderhoud aan apparaten gebeurt op locatie. Na plaatsing van nieuwe apparaten wordt er duidelijk samen stap voor stap de werking van nieuwe apparaten door genomen.
Geen gedoe met gebruiksaanwijzingen. Echt top.

Michelle Besselink
Besselink Electro Import bv
Bekijk meer referenties