4 redenen om te kiezen voor een refurbished printer

20 juli 2021

Sh*t, de printer is kapot! Nét nu je op het punt staat om naar die belangrijke klantafspraak te gaan. En je had nog wel zo’n mooi document gemaakt die je aan de klant wilde overhandigen… Tijd voor een nieuwe printer dus, maar dat is gelijk weer zo’n grote investering… Maar hé, dat hoeft niet! Door te kiezen voor een refurbished printer ben je verzekerd van een zo-goed-als-nieuw product tegen een superscherpe prijs. En er zijn nóg meer redenen om voor een refurbished printer te kiezen, lees maar.

Waarom kiezen voor een refurbished printer?
Nou, hierom:

#1: Scherpe prijs
Een refurbished printer is stukken goedkoper dan een nieuwe printer. En over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken: een refurbished printer is grondig gereinigd én gecontroleerd. Hierdoor beschik je over een spiksplinternieuw product tegen een scherpe prijs.

#2: Goede kwaliteit
We noemden het hierboven al: de kwaliteit van een refurbished printer is supergoed. Sterker nog: onze refurbished printers gaan pas de deur uit na een uitgebreide controle en eventuele reparatie door één van onze vakmensen. Hierdoor kan een refurbished printer nog jáááren mee.

#3: Garantie
Doordat de kwaliteit van een refurbished printer niet onder doet voor een nieuw apparaat, geven wij garantie op al onze refurbished printers en multifunctionals met een onderhoudscontract. Mocht er dan onverhoopt tóch iets gebeuren, dan lossen wij het gelijk voor je op.

#4: Beter voor het milieu
We hebben maar één aarde en daar moeten we met z’n allen zuinig op zijn. Door te kiezen voor een refurbished printer draag je bij aan een beter milieu. Doordat er géén nieuwe printer gemaakt hoeft te worden scheelt dit enorm in grondstoffen en c02-uitstoot én het geeft jou een beter gevoel. Een win-win-WIN-situatie, dus.

En, hebben we jou overtuigd van de voordelen van een refurbished printer? Mooi! Kijk dan vooral eens rond in ons uitgebreide assortiment van refurbished printers en multifunctionals. Goed om te weten: Bij JTR kun je een printer of multifunctional kopen óf leasen. Dat is helemaal handig! Advies nodig? Bel of mail ons gerust en wij helpen je graag.