Een refurbished multifunctional leasen of kopen?

27 oktober 2021

Wij helpen je bij het maken van de beste keuze!

Met de aanschaf van een refurbished multifunctional ben je al verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een superscherpe prijs. Op lange termijn is het kopen van een multifunctional altijd voordeliger dan leasen, alleen in sommige situaties heb je tijdelijk een multifunctional nodig. Of is er financieel even wat minder ruimte om direct een multifunctional aan te schaffen. Een refurbished multifunctional leasen is dan een goede oplossing! Wij vertellen je er meer over.

Leasen van een refurbished multifunctional; de goedkoopste tijdelijke oplossing

Heb je een tijdelijke kantoorruimte waar je een multifunctional nodig hebt? Dan is het leasen van een refurbished multifunctional de oplossing. Voor een laag bedrag in de maand kun je printen, scannen en kopiëren. Deze kosten worden alleen berekend in de periode dat je gebruik maakt van de multifunctional, zo betaal je nooit te veel.

Ook bij bouwprojecten is het ideaal om een printer te leasen. Tijdens de bouw profiteer je van de gemakken van een printer in de ‘bouwkeet’ en als het project gereed is wordt de multifunctional weer opgehaald.

Of ben je een startend bedrijf? Dan is het aanschaffen van een multifunctional wellicht nog een té grote stap. Ook in dat geval is leasen een interessante oplossing.

Geen hoge initiële kosten bij leasen

In alle gevallen geldt als grootse voordeel van het leasen dat je geen eenmalige hoge kosten maakt. Bij een leasecontract ben je ook verzekerd van onderhoud en directe hulp bij storingen. Zo krijg je nooit te maken met onverwachte kosten.

Wat houdt leasen bij JTR precies in?

  • Je least de multifunctional inclusief onderhoudscontract;
  • Printen, scannen en kopiëren voor een vast bedrag per maand;
  • Na gebruik halen we de multifunctional weer bij jou op.

Wanneer een multifunctional kopen?

Ben je van plan om de multifunctional voor langere termijn te gebruiken , dan is kopen een betere keuze. En kies je voor een refurbished multifunctional mét onderhoudscontract, dan ben je ook nog eens verzekerd van een levenslange garantie. Zo wordt het aanschaffen van een refurbished multifunctional wel heel voordelig!

Meer weten over het leasen of kopen van een multifunctional? Neem gerust contact met ons op.