Nooit meer printerstress met een onderhoudscontract van JTR

17 augustus 2021

Niets zo vervelend als een printer met een storing. Of een lege toner, nét op het moment dat je een belangrijk document wilt printen. Het is niet voor niets dat printerproblemen steevast in de top-10 van grootste kantoorergernissen staan. Gelukkig hebben we daar bij JTR wat op gevonden: door een onderhoudscontract bij je printer of multifunctional af te sluiten, reken je voor altijd af met printerstress. Hoe dat precies zit, lees je hier.

Als je op je werk bent, heb je écht wel belangrijkere dingen te doen dan je druk maken om printerproblemen. Bij JTR snappen wij dat. Daarom bieden wij bij de aanschaf van een refurbished printer of multifunctional een onderhoudscontract aan. Hierdoor heb jij géén omkijken meer naar je apparaat. Behalve dan als je even een printje moet maken.

Alles is inbegrepen

Een onderhoudscontract betekent dat je documenten print met een vast bedrag per afdruk. Dus geen gedoe met voorschotten, maar écht op basis van werkelijk verbruik. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Ook zorgen we ervoor dat je altijd voldoende toners op voorraad hebt. En dat zonder voorrijkosten, arbeidskosten of kosten voor onderdelen. Oftewel: behalve papier is alles inbegrepen.

Storingen oplossen bij jou op locatie

Heeft jouw apparaat onverhoopt een storing? Dan komen wij zo snel mogelijk langs om het probleem op te lossen. Dat doen we gewoon bij jou op locatie. En wij gaan pas weer de deur uit als de printer het écht weer doet. Ook dát is het voordeel van een onderhoudscontract.

Ook een onderhoudscontract laten afsluiten? Wij helpen je graag! Neem voor meer informatie contact met ons op.